Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@13:40:37 GMT

نخستین دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۴۶۰۲

نخستین دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم تولید شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رضا قنبری افزود: این شرکت به عنوان نخستین شرکت در شرق کشور در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه‌های مختلف مهندسی شامل مهندسی نفت، شیمی، مکانیک و مواد و علوم پایه شامل شیمی و زمین‌شناسی است که درسال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد و از همان سال در پارک علم و فناوری خراسان مستقر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این شرکت برای نخستین بار در کشور دستگاه پیکنومتری گاز هلیوم (HelPyc ChE-۱۷۰۱) را تولید کرده است که می‌تواند حجم واقعی پودر را اندازه‌گیری ‌کند و آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌های مختلف نیز از این دستگاه استقبال زیادی کرده‌اند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: این شرکت دستگاه سیلاب‌زنی مغزه را نیز تولید کرده که از مهمترین دستگاه‌های آزمایشگاه‌های مهندسی نفت است و می‌تواند در اشباع‌سازی سنگ از سیال، اندازه‌گیری تراوایی مطلق و نسبی سنگ، انجام تست‌های جذب درون مغزه و به ­خصوص در ارزیابی انواع نمونه سنگ کربناته و ماسه سنگ و سیالات مخزن تحت فرآیندهای برداشت ثانویه (تزریق آب) و ثالثیه (ازدیاد برداشت) در شرایط دما و فشار مخزن به ­کار رود و در دو مدل آموزشی و پژوهشی تولید شده است.

قنبری افزود: دستگاه دیگر تولید شده در این شرکت، دستگاه اشباع‌سازی مغزه است که این دستگاه یک وسیله پرکاربرد در آزمایشگاه‌های سنگ و مهندسی مخازن نفتی است و همچنین دستگاه آشام خود به خودی، نمونه دیگری از تولیدات این شرکت است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های متعدد دیگری نیز توسط این شرکت تولید شده که هرکدام از این دستگاه‌ها را مشتریانی چون دانشگاه شهید چمران، دانشگاه شریف و چندین کارخانه مانند فولاد سنگان، فولاد خراسان، زرند کرمان، زرندسیرجان و گوهر زمین خریداری کرده­‌اند.

قنبری افزود: هم‌اکنون این شرکت فناور در خراسان رضوی مشغول تولید تجهیزات آزمایشگاهی صنعت‌فولاد است و امیدواریم این شرکت بتواند محصولات خود را به کشورهای مجاور نیز صادر کند.

پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکت‌ها و موسساتی که بر پایه علم و دانش فعال هستند آغاز کرده است.

کد خبر 519282 برچسب‌ها استان خراسان رضوی تکنولوژی (فناوری)

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان رضوی تکنولوژی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد