Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:28:18 GMT

ایران صاحب تکنولوژی مایع سازی گاز هلیوم شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۹۱۸۳

ایران صاحب تکنولوژی مایع سازی گاز هلیوم شد

حجت علی‌لو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: تلاش ۴ تا ۵ ساله محققان ما به بار نشست و توانستیم به دانش فنی مایع سازی گاز هلیوم دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: در غرب آسیا کشور قطر با استفاده از تکنولوژی شرکت‌های خارجی توانست این کار را انجام دهد اما ما با اعتماد و اتکا به توانمندی‌های داخلی، استفاده از توان متخصصان و کارشناسان و استفاده از توان ملی، موفق شدیم دانش فنی و تکنولوژی مایع سازی گاز هلیوم را کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌لو به کیفیت مناسب این محصول اشاره کرد و گفت: هلیوم مایع با کیفیت مناسب تولید شده و در بعد مصرف هم تائیدیه‌های لازم را از مراجع ذی‌ربط اخذ کرده است.

وی بیان داشت: تاکنون هلیوم مایع وارداتی بوده و از خارج کشور تامین می‌شده که با توجه به شرایط کشور، واردات آن سخت شده بود و محققان جوان توانستند کشور را از این وابستگی رها کنند.

علی‌لو، یکی از مهم‌ترین مصرف‌کنندگان گاز هلیوم مایع در کشور را صنایع پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی اعلام کرد و گفت: کمبود هلیوم مایع مشکلات جدی برای آزمایشگاه‌ها به وجود آورد که با تولید هلیوم مایع توسط محققان جوان ایرانی، این مشکل برطرف شده است.

وی با اشاره به اینکه آمادگی تامین نیازهای کشور را در این زمینه داریم، گفت: دانش فنی مایع سازی گاز هلیوم به عنوان دانش های‌تک و تکنولوژی پیشرفته محسوب می شود که تولید آن افتخاری بزرگ برای کشور است.

علی‌لو در ادامه بر لزوم حمایت از این طرح دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: ذخایر پارس جنوبی غنی از گاز هلیوم است که امیدواریم با حمایت مسئولان امکان دسترسی ما به گاز هلیوم این منطقه فراهم شود.

این دستگاه به همراه شش دستگاه فناورانه دیگر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه نشست مدیران و رؤسای پارک‌های علم و فناوری رونمایی شد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد

مجله آمریکایی «پولیتیکو» گزارش داد، اتحادیه اروپا در حال حرکت برای اعمال تحریم‌های شدید بر بخش پرسود گاز روسیه است که برای اولین بار از زمان حمله این کشور به اوکراین بیش از دو سال اتفاق می‌افتد.

براساس گزارش الحره، این مجله به نقل از سه دیپلمات اتحادیه اروپا نوشت که کمیسیون اروپا در چارچوب چهاردهمین بسته تحریمی آماده می‌شود تا فروش مجدد گاز طبیعی مایع روسیه در بنادر اتحادیه اروپا را ممنوع کند.

آنها گفتند که کمیسیون همچنین اعمال محدودیت بر ۳ پروژه جدید گاز طبیعی مایع روسیه را درخواست خواهد کرد.

اما به گفته این مجله، پیشنهاد‌های روی میز تنها بخش کوچکی از میلیارد‌ها دلاری را که مسکو سالانه از گاز طبیعی مایع دریافت می‌کند، در بر می‌گیرد.

به گفته کارشناسان و داده‌های تحلیل‌ شده توسط پولیتیکو، تحریم‌ها فقط به حدود یک چهارم سود روسیه از گاز طبیعی مایع، بالغ بر ۸ میلیارد یورو (۸.۶ میلیارد دلار) خواهد رسید.

این تحریم‌ها در بحبوحه هشدار‌های مکرر مبنی بر اینکه تلاش‌های اتحادیه اروپا برای خفه کردن درآمد‌های سوخت فسیلی مسکو، اعمال می‌شود.

به نوشته این مجله، اگرچه اتحادیه اروپا واردات زغال سنگ و نفت خام دریایی روسیه را ممنوع کرده است، اما بسیاری از خلاف‌ها و تاکتیک‌های فراری باعث شد که پول به سمت کرملین سرازیر شود.

به گفته پولیتیکو، اتحادیه اروپا پیشرفت کمی در مجازات بخش گاز طبیعی مایع داشته است، علیرغم کاهش واردات، که تنها ۵ درصد از مصرف گاز در اتحادیه اروپا را در سال گذشته تشکیل می‌داد، این بخش همچنان یک نقطه پرسود است که کرملین از آن استفاده می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • بسته تحریمی اروپا برای اولین بار گاز روسیه را هدف قرار خواهد داد
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد